Bilderberg 2016: Polis trakasserier utan dess like

I år så hölls det årliga Bilderbergmötet i Dresden, Tyskland. Som vanligt så varade mötet i fyra dagar den här gången mellan den 9-12 juni. Bland gästerna fanns allt från regelbundna gäster så som Jacob Wallenberg, Henry Kissinger och Henry Kravis varav både Wallenberg och Kravis är styrelsemedlemmar i Bilderberg, men även nykomlingar så som amerikanska senatorn Lindsay Graham och våran egna finansminister Magdalena Andersson.

Det som skiljde årets Bilderbergmötet från många tidigare möten var polistrakasserierna . Att det kommer förekommer lite polistrakasserier vid ett Bilderbergmöte är något man förväntar sig som Journalist eller aktivist jag själv råkade ut för två ID kontroll när jag var i Köpenhamn utanför Marriot hotellet var konferensen hölls det året men sen blev det inget mer. Men i Tyskland så har det varit något helt annat och totalt har jag utsatts för 6st ID kontroller varav 2 st var jag tvungen att tömma innehållet av både min ryggsäck och byxfickor dessutom så på dom två sista kontrollerna som skedde av kpist beväpnade poliser på flygplatsen var jag tvungen att visa mitt Pass och sista gången till och med min flygbiljett.

Men dom trakasserier som jag och dom flesta aktivister utsattes för var ingenting jämfört med vad dom mer kända journalisterna  inom alternativ media utsattes för. Så som Luke Rudkowski och Dan dicks. Redan dagen innan konferensen så såg jag att polisen stog och snackade med Luke Rudkowski och att dom hade tvingat honom att lägga alla sina tillhörigheter på marken framför sig så jag gick fram  till dom och undrade vad det var frågan om. Då ville dom plötsligt att jag skulle tömma båda mina ryggsäck och byxfickor på allt innehåll och dessutom ville dom se mitt id kort. Efter dom kikat lite på mitt och Luke´s id kort så sa dom att de ville se våra pass. Jag visste att jag inte hade  med mig mitt pass då det var kvar på hotellet men samtidigt visste jag att det var skitsnack så jag stog på mig trots att både jag och Luke blev hotade med att bli bötfällda för att vi inte hade våra pass. Det hela slutade med att jag fick tillbaka mitt id kort efter en stund och slapp böter men blev tillsagd av en arg polis att jag han inte ville se mig någonstans i närhet av Bilderberg konferensen.

Men för Luke så slutade det värre dock han fick stå kvar där och senare gick polisen med honom upp till hans hotell rum och  sökte igenom hans rum  i över en timma och bland annat gick igenom hans kompis dator  och allt detta gjordes utan husrannsakan eller misstanke om brott. Nästa dag så var det dags för polisen att trakassera ytterligare än känd journalist inom alternativ media en kanadensisk journalist som heter Dan Dicks som driver youtube kanalen Press for Truth.

När Dan dicks och Luke Rudkowski samt några aktivister var på flygplatsen för att försöka filma och ta foton av inkommande Bilderberg deltagare så blev Dan Dicks konfronterad av polisen. Då ville dom se hans pass och så sa  dom att dom visste vem han var och dessutom informerade honom om att varje gång någon polis ser honom så kommer dom att vilja se hans ID. Sen som om dessa trakasserier inte var nog så hotades han med att bli stämd om han laddade upp videon av ID kontrollen på youtube.

Så med alla dessa trakasserier av både journalister och aktivister så måste man fråga sig varför ? Vad är poäng i att trakassera journalister och aktivister om allt som pågår på Bilderberg är bara en vanlig konferens? Varför ha ett så stort säkerhets pådrag varje gång om det ändå bara är en vanlig konferens?

Är Bilderberg bara en vanlig konferens eller är det något mer döm för dig själv. Men kom ihåg att handlingar talar högre än ord och med den typ av säkerhets pådrag och paranoia man ser  vid ett Bilderbergmöte så finns det anledning att undra vad som egentligen snackas om där inne som är så viktigt att det absolut inte får komma ut.

Luke-Rudkowski-Dan-Dicks-Jeff-Berwick-Bilderberg-Polizei-The-Dollar-Vigilante

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s